Rudmer en Kristien

Kristien: "Het voelde voor mij echt als een sprookje, deze bijzondere dag in juni. Het begon allemaal heel relaxt op Landgoed Waterland in Velsen-zuid, waar we de hele dag, nacht en volgende ochtend zouden doorbrengen. De meiden van Rob Peetoom deden mijn haar en make-up en Ilja liep heel relaxt rond en maakte foto's van alle voorbereidingen. Hoewel ik bang was dat het ongemakkelijk zou zijn, heb ik Ilja na een tijdje helemaal niet meer door gehad. Ik heb de dag intens beleefd en hij heeft dit perfect vastgelegd, precies de sfeer die we voor ogen hadden en die past bij de prachtige locatie. Het moment dat mijn man en ik elkaar voor het eerst zagen vond ik erg emotioneel, zo ook het oplopen met mijn vader. Na de ceremonie en het ja-woord voelde ik mij zo gelukkig, ik heb van elk moment genoten. Het weer was een cadeautje, er was regen voorspeld, maar we hebben prachtig weer gehad. Het knalfeest met top DJ maakte de dag compleet, iedereen met de voetjes van de vloer! Een dag om nooit te vergeten. "