Prive

Hi, mijn naam is Ilja, sterrenbeeld vis en in 1985 in Haarlem geboren en daar nog steeds niet weggegaan. Mijn favorieten verstoppekken zijn het strand en de duinen. In mijn vrije tijd bouw ik met mijn broer een gepensioneerde, Duitse brandweerbus om naar een camper. Soms ga ik naar de kroeg om een diepgaand gesprek te hebben met een wild vreemde. ‘Mensen kijken’ verveelt mij nooit en vooral mensen die zich niks aantrekken van wat andere van hun denken vind ik heel interessant. Verder ben ik erg kritisch, heb ik het concentratievermogen van een goudvis en ben ik vrij eigenwijs. Echter heeft dat in de fotografie ook de nodige voordelen ben ik achter gekomen. Verder luister ik liever naar iemand anders of geef ik iemand advies dan dat ik over mijzelf vertel, Ben nog geen ‘about me’ zonder hobbies tegengekomen dus daar wil ik dan ook mee afsluiten: Kitesurfen, snowboarden, mountainbiken, boulderen, dingen maken, reizen en ook nog steeds fotograferen.

Professioneel

Na de middelbare school heb ik Multimedia vormgeving gedaan op het Grafisch Lyceum in Amsterdam(nu MA) Hierna kocht ik een camera en ben ik eerst wat van de wereld gaan zien. Eenmaal weer terug ben ik de verkoop in gerold, heel leuk werk maar kon er mijn creativiteit niet genoeg in kwijt en ik was de hierarchy beu.
Iets meer dan vier jaar geleden gooide ik het roer om en startte ik als fotograaf. Bruiloften begon ik te fotograferen onder de naam Bruidsreporter en sinds een jaar fotografeer ik ook bruiloften samen met mijn vriendin, Suzanne. Ook Suzanne hecht veel waarde aan de mooie momenten in het leven en weet deze op een prachtige manier te vangen.

Nog steeds geïnteresseerd? Stuur mij dan een berichtje en vertel mij vooral jouw verhaal.

Ilja

  

 

 

Ilja Huner
+ 31 646296112
fb.com/ihnrnl
instagram.com/iljahnr
instagram.com/bruidsreporter