Informatie en prijzen

Instragram_bruidsreporter-7.jpg

Wat een keus!

Het internet staat vol met mooie bruidsfoto's in allerlei verschillende categorieën. Van spontaan en journalistiek tot klassiek en geposeerd. Elke fotograaf heeft zijn/haar eigen stijl en bij het kiezen van een bruidsfotograaf is het belangrijk dat jullie wensen daar goed op aansluiten. Twijfel je nog tussen een professionele fotograaf of een kennis die jullie bruiloft graag wilt vastleggen? Vraag dan even rond binnen je kennissenkring, er zijn vast en zeker ervaringen die jullie kunnen helpen in je keuze.

Per seizoen nemen wij maar 15 bruiloften aan. Hebben jullie een bijzonder event in het vooruitzicht en durven jullie lekker jezelf te zijn? Dan lijkt het me erg leuk van jullie te horen!

ZL_print-44.jpg

Verschillende smaken 

Mijn stijl is het beste te beschrijven als journalistieke bruidsfotografie. Wanneer ik een foto schiet zonder dat iemand mij doorheeft is hij in mijn ogen het puurst, vandaar dat ik me zo veel mogelijk op de achtergrond begeef. Als je naar mijn foto's kijkt wil ik je het gevoel geven alsof je er (weer) bij bent en je de sfeer kunt proeven. Dit lukt alleen als ik dichtbij kom en daar ook wordt toegelaten. 

Overdag schiet ik, bewust, uitsluitend met natuurlijk licht. Tijdens het feest komen de flitsers pas uit de koffer. Als het aankomt op techniek ben ik stiekem wel een beetje een nerd. Ik werk dan ook met de beste camera's en lenzen en weet hoe ik het maximale er uit kan halen. 


Het juiste moment, de compositie en nabewerking geven jullie uit handen aan de fotograaf. Toch heeft een mooie foto zo veel meer ingrediënten nodig. Mooie foto's maken we samen. FN_print-166.jpg

Investering

De prijs voor een bruidsreportage begint bij € 1590 voor 6 uur fotografie. Elk uur extra is € 150 /u. Binnen dit pakket krijgen jullie een selectie foto's in zowel een fine art minialbum als een web-album. Een week na jullie bruiloft krijgen jullie een paar preview foto’s om vast te delen. De hele selectie foto's krijgen jullie na 6 weken, digitaal en in hoge resolutie op een USB stick toegezonden.

Een couple- of engagement shoot kost € 250.
Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Twee fotografen

De mooiste reportages schiet ik samen met Suzanne, mijn vriendin en vaste tweede fotograaf. Het voordeel van met z’n tweeën fotograferen is dat we bijvoorbeeld zowel de kus als de reactie van jullie ouders kunnen vastleggen. Tijdens het kennismakingsgesprek laat ik je graag meer voorbeelden zien. De meerprijs voor een 2e fotograaf is € 200 voor 3 uur, daarna € 60 per uur.
Album

De foto’s komen echt tot leven op papier. Daarom krijgen jullie altijd een fine art album bij jullie bruiloft. Het album van 20x15 cm en 20 pagina’s is helemaal naar wens te upgraden tot een formaat van 30x40 centimeter.

De albums zijn naar eigen wens in verschillende soorten linnen en lederen covers te krijgen. Naast de maten zijn er nog een tal van opties die het helemaal jullie trouwalbum maken. 

Jullie kiezen zelf de mooiste foto’s voor in jullie bruidsalbum en ik maak hiervan een ontwerp op maat. Het uiteindelijke ontwerp gaat pas naar de albummaker als deze helemaal naar wens is.

Klik hier voor een voorbeeld of vul het formulier hieronder in om de brochure aan te vragen.

ouderAlbum

Naast jullie eigen bruidsalbum is het ook mogelijk om kleinere versies te bestellen voor vrienden en/of familie. Op een 2e of 3e album krijgen jullie 30% korting.

DL_print-102.jpg

FAQ

Wij willen je graag boeken, en nu?

Via onderstaand formulier ontvang ik graag zoveel mogelijk informatie over jullie. Vertel kort wie je bent, wat je belangrijk vindt en hoe jullie trouwdag er uit moet gaan zien. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op en ontvang jullie graag in Haarlem voor een kennismaking. Een goede klik is heel belangrijk! Als wij er beide van overtuigd zijn dat deze er is krijgen jullie een factuur voor de aanbetaling en komt jullie trouwdatum in mijn agenda te staan.


Ben je er vanaf het begin tot het eind bij?

Dit is helemaal aan jullie. Ik vertel graag jullie verhaal, van de ochtendrituelen tot en met het feest. Dit kan echter ook zonder tot het einde van het feest te blijven.


Wat houdt nabewerking in?

Na het selecteren van de foto’s worden alle foto’s met liefde en aandacht nabewerkt. Dit betekend dat de uitsnede, belichting, kleuren en contrast worden aangepast zodat de hele reportage een mooi geheel wordt. Geen enkele reportage is het zelfde en het is dan ook geen kwestie van een “filter” over de foto’s zetten, alles is maatwerk.


Photoshop je ook?

In principe komt er geen Photoshop aan de foto’s te pas. Mocht je op de dag van je bruiloft een opvallend pukkeltje hebben dan haal ik deze weg want die hoort daar niet. Verder houd ik alles graag zo puur mogelijk. Heb je achteraf toch verzoeken om iets aan te laten passen is er een hoop mogelijk. Dit is wel een aanvullende dienst en zit niet standaard in het pakket.


Hoe lang duurt het voor wij de foto’s hebben?

Binnen een week na jullie bruiloft krijgen jullie een kleine selectie met previews om vast te delen. De volledige reportage krijgen jullie na 6 weken op een USB stick van mij toegezonden.

Hoeveel foto’s mogen wij verwachten?

Dit kan weleens een beetje verschillen maar dit is ongeveer 35 foto’s per uur.

Waarom schiet je maximaal 15 bruiloften per jaar?

Er zit veel verborgen tijd in het maken van een mooie bruidsreportage waardoor het vrij gemakkelijk een full time bezigheid kan worden. Het mooie aan mijn vak is de afwisseling en naast bruiloften haal ik veel voldoening uit andere fotografieopdrachten. Naar mijn mening verdienen jullie een fotograaf die net als jullie naar de trouwdag toeleeft en er 100% voor gaat. Daarnaast zou ik zou het zonde vinden om uit gekeken te raken op het fotograferen van bruiloften.

Ben ik wat vergeten?

Vraag maar raak

 
Naam / Name *
Naam / Name
Vertel me meer over jezelf, jullie bruiloft of vraag gerust raak / Tell me more about you, your wedding or ask me anything.