Informatie en prijzen

IHNR_portfolio-events-160521-4974.jpg

Wat een keus! 

 

Het internet staat vol met mooie bruidsfoto's in allerlei verschillende categorieën. Van spontaan en journalistiek tot klassiek en geposeerd. Elke fotograaf heeft zijn eigen stijl en bij het kiezen van een bruidsfotograaf is het belangrijk dat je wensen daar goed op aansluiten. 

Per seizoen zijn er maar een beperkt aantal bruiloften die ik aan neem. Hebben jullie een bijzonder event in het vooruitzicht? Zijn jullie niet bang om uit je comfort-zone te gaan voor magische foto's? Dan lijkt het me erg leuk van jullie te horen! 

 
 

Verschillende stijlen 

Mijn stijl is het beste te beschrijven als journalistiek. Wanneer ik een foto schiet zonder dat iemand mij doorheeft is hij in mijn ogen het puurst, vandaar dat ik me zo veel mogelijk op de achtergrond begeef. Als je naar mijn foto's kijkt wil ik je het gevoel geven alsof je er (weer) bij bent en je de sfeer kunt proeven. Dit lukt alleen als ik dichtbij kom en daar ook wordt toegelaten. 

Overdag schiet ik bewust uitsluitend met natuurlijk of aanwezig licht. Tijdens het feest komen de flitsers pas uit de koffer. Als het aankomt op techniek ben ik stiekem wel een beetje een nerd. Ik werk dan ook met de beste camera's en lenzen en weet hoe ik het maximale er uit kan halen. 

Het juiste moment, de compositie en nabewerking geven jullie uit handen aan de fotograaf. Toch heeft een mooie foto zo veel meer ingrediënten nodig. Mooie foto's maken we samen. 

De juiste match

Familie, je beste vrienden én die gast met die camera. Je nodigt niet snel een vreemde uit op je bruiloft daarom wil ik dat ook zeker niet zijn. Om die reden maken we even face to face kennis om elkaar beter te leren kennen en te kijken of de klik er van beide kanten is. 

Beschikbaarheid

In 2018 neem ik maximaal 15 bruiloften aan. Op die manier kan ik elke reportage de liefde en aandacht te kunnen geven die het verdient, er zit namelijk al snel een complete week werk in. Hebben jullie een datum geprikt en wil je weten of ik beschikbaar ben? Laat hieronder een berichtje voor me achter en ik neem contact met je op.

Investering

De prijs voor een bruidsreportage begint bij € 1325 voor 6 uur fotografie (2018). Elk uur extra is € 125 /u. Voor deze prijs krijg je een selectie foto's in zowel een fotoboekje als een web-album. De hele selectie foto's krijgen jullie digitaal en in hoge resolutie op een USB stick toegezonden. 

Een couple- of engagement shoot kost € 250.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Destination wedding

Zuid Frankrijk, Italië of misschien wel aan de andere kant van de oceaan? Ik ben altijd in voor avontuur en ontdek graag nieuwe plekken. Voor buitenlandbruiloften geldt een bijzonder (aantrekkelijk) tarief. 

Album

Er is de keuze voor twee verschillende albums. Een mooi fotoboek met mat papier of een prachtig fine art album met vlakliggende pagina's.
De albums zijn naar eigen wens in verschillende soorten linnen en lederen covers te krijgen. Naast de maten zijn er nog heel veel verschillende opties die het helemaal jullie trouwalbum maken. 

 
Naam / Name *
Naam / Name
Vertel me meer over jezelf, jullie bruiloft of vraag gerust raak / Tell me more about you, your wedding or ask me anything.